Hopp til hovedinnholdet

Jeg var på date med en gutt. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg var på date med en gutt for ikke så lenge siden. Vi endte opp med å ha sex, noe som begge var med på. I ettertid har vi ikke snakket like mye sammen som før dette skjedde. Jeg merker at jeg har begynt å få ganske sterke følelser for han, men det virker ikke som at han har det for meg. Hva skal jeg gjøre? Vil snakke med han om dette, men er usikker på hva jeg skal si og er redd for å bli skuffet over svaret. PS. Dette var min første gang, så syns det er litt synd å aldri skulle få se han igjen...

SVAR

Besvart 19.01.2020 17:47:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle