Hopp til hovedinnholdet

Har vi lov å ha sex meg hverandre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en Jente på 13 år, fyller snart 14. Jeg har en kjæreste, vi har snart vært sammen i 3 mnd. Han er 1,5 år eldre enn meg. Men både foreldrene hans og moren min (faren min er ikke en del av livet mitt) syntes det er helt greit og veldig koselig! Og alt er egenklig ganske bra. Har gode venner og verdens beste kjæreste, jeg vet vi er unge, men jeg tror faktisk forholdet våres kommer til å vare, har så sterke følelser for han og han for meg også. Og vi har hatt sex, vi har snakka med helsesøster og fått kondomer så vi bruker prevensjon. tror foreldrene hans vet det men ikke moren min men jeg skal prøve å si det snart fordi hun har sagt at jeg må si ifra til hu så vi kan fikse p-piller. Jeg lurte på, er det da ulovlig det vi driver med? Samtykke fra begge, ingen av oss angrer, ingen av foreldre bryr seg akuratt. Også lurte jeg på, er det mulig å finne sjelevennen sin når man er såpass unge? Jeg har egenklig aldri hatt det bra.. mye dritt som skjedde før, men nå er jeg veldig glad!

SVAR

Besvart 19.01.2020 13:22:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kondom

Kondom er det eneste sikre prevensjonsmiddel som gutter kan bruke. Kondom beskytter både mot graviditet og kjønnssykdommer.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
account_circle