Hopp til hovedinnholdet

Har jeg vært utro selv om vi ikke er sammen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har en pulevenn som jeg har følelser for men han har sagt at han ikke vet om han har følelser for meg men at han er glad i meg. I går var jeg på fest og da kysset jeg og venninna mi kjæresten hennes bare på gøy var ikke sånn romantisk, var bare et kjapt kyss på munnen liksom men har så syyykt dårlig samvittighet og føler jeg har vært utro liksom for hvis han pulevennen hadde gjort det samme hadde jeg blitt knust men vet ikke om han føler på det samme. Selv om det bare var kjapt og på gøy og kjæresten til venninna mi er som en bror liksom så føler jeg meg skitten, vet ikke hva jeg skal gjøre eller tenke. Bør jeg skamme meg? Har jeg vært utro nå selv om vi ikke er sammen? Hjelp

SVAR

Besvart 25.01.2020 14:00:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Samvittighet, en fin ting?

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

 

Les mer
account_circle