Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre når jeg er forelsket i vennen min ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en god kompis som jeg hat stått nær en god stund nå. Er veldig stolt og glad for at jeg har fått et så god venn. Vi deler mange like interesser osv. Men etter vi ble godt kjent har jeg blitt kjent med noen rare følelser rundt han. Jeg tenker som regel på han vær dag. Når vi ikke snakker sammen så blir jeg urolig og lei meg på en måte. Det føles som en type forelskelse. Er jeg forelsket? Er det vanlig å få så sterke følelser for en av samme kjønn? Vi er bare venner, men vi oppfører oss som kjærester. Dette har ført til stor usikkerhet. Han gir mange mistolkende signaler. Jeg har lyst til å lage en felles konklusjon av forholdet vårt. Men jeg tør ikke helt snakke om det. Hva om han tror jeg er kjempe forelsket. Eller hva gjør jeg hvis han tenker det samme? Jeg blir veldig sliten av slik det er nå. Jeg føler med skuffet over meg selv. Jeg har aldri sett for meg en guttekjæreste. Men dette vennskapet spiller mye på usikkerhet. Noen tips? Hilsen meg ahha

SVAR

Besvart 23.01.2020 20:03:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
account_circle