Hopp til hovedinnholdet

Hjelp! Forelsket i en gutt som har en kjæreste han så vidt snakker med!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg er ei jente på snart 14 år. Eg likar ein gutt i klassa mi men han har kjæreste. Og eg er ikkje heilt på talefot med ho han er saman med. Men det som er at dei snakkar jo aldri saman, kva er vits med og være saman med ei jente du aldri snakkar med?? Men eg tør ikkje og si noko heller. Eg veit ikkje om han likar meg tilbake. Eg snakka lenge med han på snap i dag. Trenger noen tips eller råd om kva eg jan gjere. Helsing er irriter, frustrert og bekymret jente.

SVAR

Besvart 29.01.2020 21:06:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Av og til er du ikke like heldig med hvem du forelsker deg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt.

Skrevet av ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
account_circle