Hopp til hovedinnholdet

Han vil bare være venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har likt en gutt i ett år nå. Da vi startet å snakke likte vi hverandre begge to. Det fortalte vi også til hverandre. Etter en god stund uten at vi ble sammen, sluttet han å like meg og ville bare vere bestevenner fordi han var redd for å miste meg om vi ble noe mer. Men i tilegg til dette så møttes vi et par gangen hvor vi koste, og nermest var friends with benefits. Nå noen måneder senere har vi bestemt oss for at vi ikke skal vere fwb heller lengre, men bare bestevenner. Jeg følte det var en ganske brå overgang i og med at vi har snakket en del om å ligge sammen nå i det siste, men så ville han plutsleig ikke det lenger (det respekterer jeg selvfølgelig) saken er at Jeg føler jeg står i en litt vanskelig posisjon fordi jeg liker han fortsatt. jeg ble jo litt skuffet da han sa at han ikke lenger ville vere fwb. Jeg må komme Meg over han men kan fortsatt ikke bare kutte han helt ut av livet mitt fordi vi er jo bestevenner. Hva skal jeg gjøre ? Takk for svar på forhånd.

SVAR

Besvart 27.01.2020 21:41:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle