Hopp til hovedinnholdet

Har vi lov til å ha sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heiii. Jeg er forelsket i en gutt jeg har snakket mye med i det siste. Og ønsker å bli i et langdistanse forhold med han... fordi han er russisk. Vi har kjent hverandre i ca.4 år å har møttes et par ganger. Jeg liker han og han liker meg. Neste gang vi møtes så er jeg ganske sikker på det kommer til å skje noe... vi er begge klare for å ha sex. Vi begge vil det.. han fyller 16 år noen dager før jeg skal møte han.. har vi lov til å ha sex da? Er jeg jomfru om jeg fingrer og bruker dildo? Å blir det bedre å ha sex om jeg blir vandt til å bruke dildo?

SVAR

Besvart 28.01.2020 20:17:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Sex første gang - Seksuell debut

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle