Hopp til hovedinnholdet

Har vi lov til å ha sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heiii. Jeg er forelsket i en gutt jeg har snakket mye med i det siste. Og ønsker å bli i et langdistanse forhold med han... fordi han er russisk. Vi har kjent hverandre i ca.4 år å har møttes et par ganger. Jeg liker han og han liker meg. Neste gang vi møtes så er jeg ganske sikker på det kommer til å skje noe... vi er begge klare for å ha sex. Vi begge vil det.. han fyller 16 år noen dager før jeg skal møte han.. har vi lov til å ha sex da? Er jeg jomfru om jeg fingrer og bruker dildo? Å blir det bedre å ha sex om jeg blir vandt til å bruke dildo?

SVAR

Besvart 28.01.2020 20:17:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle