Hopp til hovedinnholdet

Vi slo opp for for to måneder siden. Jeg vil ha han tilbake.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært sammen med en gutt og vi slo opp for snart to måneder siden. Jeg har enda ikke kommet over han, fordi jeg har enda ikke innsett at det er over ennå. Og jeg har ikke lyst til det heller jeg vil ha han tilbake. Uansett så nå den siste uka har jeg lagt merke til at han har begynt å holde på med ex venninnen min. Meg og eks venninna mi er egt ganske uvenner nå kan jeg mildt si. Derfor gjør det så jævelig vondt så se dem holde på 24/7. Vi alle går i samme klasse og det er ikke sånn jeg kan bare ditche timen fordi jeg vil bare løpe ut og gråte. Dette gjør vondt psykisk og fysisk. dette har såret meg så sykt og føler akuratt det samme som hvordan det var når han slo opp med meg Grunnen til han slo opp var at han ikke kjente kjemestrien mellom oss Noe som jeg er bare så lei av fordi det er ingen andre som heller har gjort. Jeg bare vet ikke hva jeg skal gjøre Dette er så ille at jeg stenger meg helt ute og har sluttet å spise. Jeg bare vil bare ha han tilbake og ikke no annet

SVAR

Besvart 01.02.2020 02:32:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle