Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært utro mot kjæresten min og vet ikke hva jeg skal gjøre....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så min situasjon er vanskelig. Jeg har en kjæreste som betyr mer for meg enn noe annet. De siste to ukene har vi kranglet veldig kraftig fordi jeg og bestevennen min pleide å date og vi bruker mye tid sammen. Noe kjæresten min ikke liker. Igår var jeg og bestevennen min på fest og vi gikk for oss selv for å snakke om situasjonen. Så kom hun med forslaget om at vi bare skulle ha oss for å bli ferdig med hverandre siden det har vært litt spent stemning mellom oss(alle andre mener jeg og bestevennen min burde være sammen) jeg var drita så i håp om at det ville slutte kranglingen. Så vi begynte å kline men kondomen hadde sprukket så nå forstår jeg hva jeg har gjort og jeg klarer ikke meg selv hva gjør jeg

SVAR

Besvart 05.02.2020 12:50:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Har du vært utro?

Dersom du har vært utro mot kjæresten din kan du kjenne på en stor skyldfølelse og skam. Skal du fortelle det til partneren din? Er det mulig å redde forholdet? Og kan du tilgi deg selv?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle