Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket og lurer på om gutten kan like meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 15. jeg tror jeg har fått følelser for en gutt som går på samme trinn som meg. jeg snakker ikke så masse med han men jeg tenker på han hele tiden. i dag snakket vi litt om hvilke linjer vi skulle søke, og han sa at han hadde tenkte å søke noe jeg hadde planer om å sette på andreplass, men nå begynner jeg å tenke mer på det han ville. og blir litt stressa for jeg vil ikke velge linje i forhold til hva andre gjør, men det er som om hjernen min prøver å lure meg til å tenke at jeg heller vil det han vil ,eller at jeg vil det mer, men egentlig vet jeg ikke, siden jeg er allerede veldig usikker på hva jeg vil søke fra før av og har tenkt mye på det i den siste tiden. før, i åttende klasse var vi mer venner enn det vi var nå, siden ting har endre seg veldig mye, men så har vi fått litt kontakt igjen nå. jeg vet at han ikke likte meg så godt før, noen som jeg skjønner siden jeg ikke var meg selv. men så lurer jeg å om han fortsatt ser på meg som den jeg var før?

SVAR

Besvart 07.02.2020 10:08:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle