Hopp til hovedinnholdet

Har ikke vært forelsket eller vært sammen med noen. Tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har enda aldri vært forelska (blir 21 i år). Jeg studerer, og har et relativt stort nettverk her, med folk av begge kjønn. Noen av disse kjenner jeg godt, andre er mer bekjente. Men jeg har altså aldri vært forelska. Jeg føler meg litt for gammel for det nå. Jeg har heller aldri vært sammen med noen eller debutert seksuelt Noen tips?

SVAR

Besvart 11.02.2020 18:27:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle