Hopp til hovedinnholdet

Forelska i dame lærere

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 15 og er ganske forvirra. Jeg kan bli helt sjukt forelska i dame lærerne mine og det gjør meg redd. Jeg blir sikkelig obsessed, føler jeg må snakke med hu hele tiden og gir hu klemmer hele tiden. Jeg har en greie for damer som er eldre enn meg, men jeg liker det ikke. Blir sikkelig ukomfortabel. Jeg elsker å se på filmer som inneholder lesbiske og ofte lærer student forholds filmer, mens alle vennene mine ser på normale greier. I dont like thiiiiiis

SVAR

Besvart 22.02.2020 21:44:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
account_circle