Hopp til hovedinnholdet

Gruer meg litt til å ha sex og er usikker på hvem jeg liker. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg holder på med en fyr som er 18 år, jeg er selv 18. Vi er begge jomfru, vi har hengt sammen i 1 mnd. Og alt vi har gjort er små kyss. Jeg har klint med noen på fest før, han er ganske ny på slikt. Jeg er veldig redd for å ta initiativ til å gjøre mer for jeg er redd han er dårlig og at det blir kleint. Jeg er også litt usikker på legningen min, for jeg har begynt å tenke på om jeg kanskje er lesbisk samtidig som det virker helt rart for meg. For jeg tør ikke gjøre noe med en gutt, selvom jeg egentlig har lyst. Jeg bare klarer ikke, jeg er redd det blir feil, at det blir kleint. Og at han er dårlig til ting, og at jeg er dårlig osv. Jeg synes generelt sex virker veldig kleint. Derfor vet jeg ikke hva jeg skal gjøre i denne situasjonen. Jeg sliter også en del med dårlig selvtillit pågrunn av kroppen min. Hvordan vet jeg om jeg liker gutter eller jenter? Og hvordan kan jeg løsne meg mer opp og prøve ut ting, eks ha sex med han jeg holder på med? Hilsen jente 18 år.

SVAR

Besvart 27.02.2020 19:59:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex første gang - Seksuell debut

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sex som du vil

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

 

Les mer
attach_file

Seksualitetsundervisning

Få seksualitetsundervisning på en halvtime.Trengs filmen for undervisning på skolen, kan den bestilles fra RFSU

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
account_circle