Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg liker, liker meg tilbake.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15, det har seg sånn at idag fikk jeg vite at en gutt likte meg han har smilt til meg og sikka på meg han er en av dem søteste og kjekkeste gutten på skolen han går i 8.klasse han er snart 14 år, jeg tror han veit at jeg liker han.... men probleme er at jeg ikke har hatt noe matlyst i hele dag og jeg har vært bare glad og smilt hele tiden og tenkt på denne gutten lenge.. har likt han ganske lenge helt siden i fjor.... har snakka en del sammen med han på skolen men det er mest han som driver å flørter med meg og spør meg om det går bra med meg hele tiden han er i nærheten av meg hele tiden.... hva gjør jeg nå som begge liker hverandre?!?! og det er klein stemning mellom oss to nå for alle guttevennene mine vet det og guttevennene hans veit det så vi tør lzm ikke å snakke sammen hva skal jeg gjøre når han liker meg?!?!?!?!

SVAR

Besvart 01.03.2020 21:53:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
account_circle