Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med å sove fordi jeg tenker på ei jente

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 15 snart 16 som sliter med å få sove. Dette er fordi jeg ikke klarer å stoppe å tenke på ei jente. I det siste har vi begynt å snakket en del og det er nå jeg har virkelig begynt å fått følelser har hatt henne i bakhodet tidligere. Men dette begynner å bli et problem, om nettene klarer jeg ikke slutte å tenke på henne og får dermed ikke til å sove før klokken 3 på natta, og dette påvirker skolen og har foregått i snart 3-4 uker. Har ventet men føles som hver natt er lang. Tips til Hva jeg kan gjøre. Vi har også tenkt til å kline ilag neste gang på fest men er usikker på hvordan jeg skal gå opp til henne og liksom snakke med henne og få det til å skje.

SVAR

Besvart 29.02.2020 16:18:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Kyss!

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

 

Les mer
account_circle