Hopp til hovedinnholdet

Oppførte seg rart da jeg sa at jeg liker han

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg liker en gutt og det har jeg gjort ganske lenge. Alle vennene mine sier han liker meg. Jeg er egentlig litt forvirret, vi sitter ved siden av hverandre og vi prater alltid sammen, det pleier og være han som starter og snakke, og han sier vi er bestevenner og vi får latterkrampe sånn hele tiden sammen, han pleier og spørre med mye om ting jeg liker og hva jeg gjør på fritiden og sånn. Og jeg ser noen ganger at han ser på meg, alle rundt oss sier sånn dere passer sammen og masse sånt, for tydeligvis ser det ut som vi er sammen, sier værtfall bestevennen min. Men jeg har sagt til han at jeg likte han og da svarte han aldri, og så dagen etterpå snakket han ikke noe med meg, selvom jeg snakka til han? Og så skrev jeg en melding noen dager senere om at jeg bare likte han som en venn, og da snakket vi sammen og alt var som før. Jeg skjønner ikke, hva skjedde liksom når jeg sa til han at jeg likte han? Men høres det ut som han liker meg og? Hilsen en 14 år gammel jente.

SVAR

Besvart 28.02.2020 23:19:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle