Hopp til hovedinnholdet

Liker ei jente veldig godt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det er ei jente eg liker og er nokså sikker på at ho liker meg også. Eg har lagt til merke at ho alltid ser på meg og at ho alltid oppsøkjer meg på fredags kvelder og slikt men kommer aldri og snakker med meg untatt å si hei i det vi går forbi kvarandre. Så eg tenkte eg skulle spør ho om å finne på noke en dag så eg gjorde det, men det einaste eg fikk til svar var kanskje. Eg er veldig frustrert og lurer på om eg har gjort noko feil. Treng hjelp fort plis!!

SVAR

Besvart 02.03.2020 16:19:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle