Hopp til hovedinnholdet

Problemer med avstandsforhold.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er en gutt på 20 som har en kjæreste i Finland. Rett etter vi ble sammen fortalte hun meg at hun er panromantisk demiseksuell. Jeg syntes ikke det var noe galt med deg, og siden jeg elsker henne spiller det heller ingen rolle. Etter jul har hun derimot oppført seg litt merkelig, og jeg har spurt henne noen ganger om det er noe hun tenker på. I går snakket vi sammen og hun fortalte meg at hun hadde misforstått seg selv. Hun identifiserer seg mer som aseksuell. Jeg ble sykt lei meg da jeg hørte dette. Spesielt med tanke på at jeg aldri har hatt sex før, og at hun er den perfekte dama i livet mitt. Hun foreslo at vi kunne ha et åpent forhold hvor jeg kunne ha sex med dem jeg ville, men vet ikke om jeg har samvittighet til det.. Jeg har besøkt henne to ganger, og jeg elsker henne. Vi har hatt det fint sammen, og nå er jeg bare forvirret. Jeg vil ikke la en så god person gå på grunn av noe hun ikke kan noe for... Samtidig vil jeg ikke ligge med hvem som helst heller. trenger noen råd..

SVAR

Besvart 04.03.2020 15:22:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aseksuell eller aromantisk?

Det er mye fokus på sex i samfunnet vårt. Film, reklame og blader kan ofte gi oss inntrykk av at sex er en selvsagt del av alles liv. Sånn er det nødvendigvis ikke.

Skrevet av Skeiv ungdom.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle