Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få gutten til å like meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For en måned siden ble det slutt med kjæresten min. Tre dager etter det mistet jeg jomfrudommen min til en random gutt fra skolen som er et år eldre enn meg. Jeg og han ble enige om at vi bare skulle ha en one thing for å pule, men nå er jeg sykt forelska og klarer ikke slutte å stirre på han i kantina og tenke på han. Jeg ser han annenhver torsdag fordi han er leder i kirken jeg skal konfirmere meg i og han sier at han ikke har noe imot meg ogsånn bare at jeg er litt for stille og prater ikke så mye med han i kirken fordi det er skummelt når alle ser det. Tror jeg skal møte han igjen for å pule, men jeg har snakket med han på snap og han vet hva jeg føler. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få han til å like meg. Og vet ikke hva jeg skal si for å starte en samtale i kirken. Det som også er dumt er at han fester litt noen ganger og jeg får ikke lov til det av foreldrene mine. Fordi foreldrene mine er veldig strenge. De lar meg ikke dra ut med vennene mine i helgene etter kl 18.

SVAR

Besvart 07.03.2020 12:09:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle