Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt som er ett år yngre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 13 år. Jeg er veldig forelska i en gutt som er ett år yngre enn meg. Han vet at jeg er forelska i han. Han har sagt til meg på melidinger at han ikke har følelser for meg og at det ikke blir noe mellom oss. jeg vil imponere han, men jeg vet ikke hvordan. Jeg er i elevrådet med han og det er litt flaut å snakke sammen nå, for hele skolen min vet at jeg er forelsket i han. Jeg snakker ofte med han på meldinger, men det virker ikke som han bryr seg særlig om meg. Jeg klarer heller ikke å stoppe å snakke med han, for jeg synes det er så gøy å snakke med han, fordi han er så grei, og da får jeg alltid dårlig samvittighet. Kan dere hjelpe meg? Jeg begynner snart på ungdomsskolen og da går vi heller ikke på samme skole lenger i et helt år. Hva skal jeg gjøre??

SVAR

Besvart 08.03.2020 12:17:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle