Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg slutte å være forelsket i henne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er nemlig forelsket igjen. Dette er fjerde gang i løpet av ungdomsskolen. Jeg har kjent denne jenten siden første klasse, men vi er ikke akkurat venner kan man si. Hun går i parallell-klassen min. Jeg var på tur med skolen, og det var hun også. Jeg visste at vi hadde noen felles interesser, og jeg prøvde å snakke med hun litt på turen. Det var en dag etter dette at jeg skjønte jeg hadde fått følelser for hun. Jeg er usiFkker på om hun egentlig er interessert i meg også, pga vi pratet så vidt. Nå begynner det å bli noen uker siden, og vi har ikke pratet siden da. Hun har ikke sosiale medier heller. Er alt for redd til å fortsette denne prosessen. Jeg er super forelsket og elsker hun noe helt ekstremt, men er alt for redd for å gå bort til hun i friminuttene. Jeg har virkelig problemer, og begynner allerede å være lei meg. Jeg klarer ingenting. Jeg ønsker å vite hva dere tror hva som er det beste for meg angående dette, fordi akkurat nå prøver jeg å slutte å være forelsket.

SVAR

Besvart 09.03.2020 14:20:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle