Hopp til hovedinnholdet

Tror en gutt ville kysse meg, men turte ikke! Skal jeg ta initiativet da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Så jeg og en gutt begynte og bli veldig gode venner på starten av skoleåret. Vi hadde en liten flørt men som sluttet i høstferien når jeg fant ut han ikke likte meg bare litt før. Vi fikk tilbake kontakten noen uker siden og idag møttes vi mer fler. Jeg skulle vente med han på toget i en halvtime. Han flørta, ga meg komplimenter, kom nærmere meg, holdt på kinnet mitt. Jeg tror han prøvde og kysse meg, bare ingen turte å ta deg første steget. Jeg vetikke om han ville kysse meg eller ikke skal møte han imorgen og vil ta første steget. Tips?

SVAR

Besvart 19.03.2020 15:49:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
attach_file

Kyss!

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

 

Les mer
account_circle