Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men er usikker på om han liker meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er en gutt i klassen min som jeg liker. Jeg har en liten følelse på at han kanskje liker meg tilbake siden ofte når jeg ser på han ser han allerede på meg. Når han ser på meg er han helt tom i blikket og det ser ut som om han ikke klarer å slutte å se på meg. Han har spurt meg om jeg kunne blitt sammen med han. Når vi snakker sammen skal han alltid få oss til å ha stirre konkurranse eller gjøre noe som får oss til å se hverandre inn i øynene til hverandre. Jeg vet at dere ikke kan svare på spm om forelskelse, men hva hadde dere tenkt om det var noen som gjorde det til dere? Tror dere han kanskje liker meg? Burde jeg sende han en snap? Jeg tør egt ikke å gjøre det, men jeg vil snakke med han. Nå er jo skolene stengt og jeg savner han allerede, og det har bare gått 2 dager. Hva kan jeg gjøre? Jeg håper at dere kan svare på dette!

SVAR

Besvart 19.03.2020 20:56:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
account_circle