Hopp til hovedinnholdet

Han sier han savner meg og at det er godt å kjenne på. Hva mener han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er så forelsket i kjæresten min at det gjør vondt å være uten han. Savner han helt forferdelig mye. Han sier han savner meg også, men at d er veldig godt å kjenne på den følelsen. Hvordan klarer han det?? Jeg klarer det ikke. Blir helt deprimert uten han. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 19.03.2020 19:33:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er savn? Og hva kan du gjøre hvis du savner noen?

Savn er en naturlig del av livet, og noe alle opplever innimellom. Savn er hjernens måte å fortelle oss at noen har vært viktige for oss. Så egentlig er savn en fin ting også, selv om det kan kjennes vondt der og da.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle