Hopp til hovedinnholdet

Prøve å glemme henne men jeg er forelska

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg adda en jente på snapp, hun bodde langt unna og vi begynnte å ha streak og bare ‘’ tørr snappa’’ men så etter hvert så begynne vi og prate sammen, først så snakka vi om ting og div også begynnte vi å snakke på telefonen også begynnte jeg faktis å kjenne henne og vi snakka sammen hver dag og hun var så snill hygggelig og helt fantastisk. Og til slutt så ble jeg forelska i henne. Vi prøve å møtes flere ganger men (hun bor i Bergen Og jeg Østlandet) det skjedde bare ikke. Men så begynte henne å snakke mindre med meg men jeg håpet at dette ville gå over men det skjedde egentlig ikke. Så til slutt så ble jeg lei så jeg bestemte å droppe henne. Men så noen uker senere så møtte jeg en ny jente og hun fikk jeg vite likte meg og vi snakket også sammen. men nå har jeg begynnt å snakke med den gammle jenta og nå er hun helt som før (hun fikk seg kj når jeg snakka med hu andre jente men det ble over) og jeg er forsatt forelska i henne. Jeg har prøvd å glemme henne men jeg er forelska :(

SVAR

Besvart 17.03.2020 17:17:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle