Hopp til hovedinnholdet

Hvordan slutte å tenke på henne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har gått på skole med en jente i 10 år og de siste 2 årene har jeg hatt et crush på henne, og det har blitt verre og verre. Vi har snappet litt med hverandre, men det har alltid vært jeg som har sluttet å snappe siden jeg syntes å snappe er alt for kjedelig. Det angrer jeg litt på....nå er det en stund siden vi har snakket, selv om jeg ser henne på skolen her og der. Og jeg klarer ikke å slutte å tenke på henne og får sommerfugler i magen daglig, som resultere med at jeg må gå do.....Hvordan kan jeg få meg selv til å slutte å tenke på henne, og bli «nærvøs» når jeg tenker på henne, når det når det er ingen grunn til å være det??

SVAR

Besvart 17.03.2020 17:37:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Bli bedre kjent med kjæresten din

Noen kjenner hverandre godt, andre vet ikke så mye om kjæresten sin. Kanskje kan det å bli litt mer kjent gjøre at forholdet blomstrer?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
account_circle