Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor klemmer kjæresten min meg så veldig lenge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Når jeg møter kjæresten min igjen, spesielt uten å ha sett hverandre på en stund, så klemmer han meg veldig lenge. Vi har veldig mye fortid sammen, og vært mye av og på, men de klemmene og væremåten han gir meg nå, er helt annerledes enn første gang vi var sammen. Han virker mye tryggere og sikrere, og klemmene hans er som sagt veldig lange. De er så lange at jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, skal jeg bare stå der å klemme han tilbake i 10 min liksom? Blir fryktelig klein av meg, og avslutter som regel klemmen med et suss. Han presser meg inntil seg og stryker meg på ryggen, mens han "lever" seg inn i klemmen på sin rare måte. Hvorfor gjør han dette? Jeg er jo veldig glad for å se han og alt d der, men jeg er ikke vant til at han klemmer meg såpass lenge som han har begynt å gjøre.

SVAR

Besvart 20.03.2020 22:23:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
account_circle