Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt i klassen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker en gutt i klassen min ganske godt, men jeg aner ikke om han liker meg. På skolen pleier vi å få ganske mye øyekontakt, og smiler ganske mye til hverandre, men han bruker alltid veldig lang tid på å åpne snappene mine (opp til et døgn), og pleier ikke å åpne de selv om han er på snap. Venninna mi sier at hun tror han liker meg, og at han blir klein foran meg, men ikke når jeg ikke er der og sånn. Jeg har også sagt det til en guttevenn av meg, som han er en god venn av, men han sier ingenting, og jeg er så forvirra. Hva skal jeg gjøre? Jeg kan jo ikke møte han nå (noe som jeg aldri hadde turt å ta initiativ til til vanlig uansett), og jeg vil helst ikke mase på han for at han skal åpne snappene mine. Vær så snill og hjelp!

SVAR

Besvart 25.03.2020 13:06:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle