Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en bestevenn som er gutt. Jeg liker han, men han har kjæreste.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en bestevenn som er gutt. Vi snakker sammen om alt og ingenting, jeg har blitt helt besatt av han. Folk sier at vi passer sammen osv, og jeg tror jeg liker han. Problemet er at han har kjæreste. Ikke at jeg vil ta fra han henne, men det virker ikke som om at han liker henne. Han baksakker hennne på en måte. Og jeg vet at henne ikke er bra får han. Noe jeg burde gjøre?

SVAR

Besvart 25.03.2020 14:15:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Av og til er du ikke like heldig med hvem du forelsker deg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt.

Skrevet av ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle