Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli sammen med han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg liker en person veldig godt. Jeg har ikke møtt han, men har veldig lyst til det. Men det som er problemet er at han er 18 år og jeg er bare 13 år. Fordi lzm når jeg snapper med han så er det lzm som at han skriver «mmm vil ha pikk» og jeg bare ehhh ja.. men det som egt er spørsmålet er om jeg kan være sammen med han. Fordi han er homofil og jeg er det samme, men jeg vet ikke hvordan jeg kan spørre han eller om det er lov for meg å være sammen med en person som er lzm 18 år. Hvordan kan jeg spørre han om å bli sammen?

SVAR

Besvart 06.04.2020 12:39:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
account_circle