Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva kan jeg kjøpe i gave til en veldig god venn?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg får starte med å si at jeg har funnet en av verdens beste mennesker, han heter Alex og er like gammel som meg. Vi er bestevenner og kan snakke om alt. Han har hjulpet meg gjennom et par vansklige ting jeg har opplevd de siste to årene. Alt fra å bli forfulgt til spisefortyrrelse. Han er virkelig til å stole på og jeg er så utrolig glad for å ha han. Tingen er at vi har gått i klasse sammen i tre år nå, og vi er veldig glade i hverandre. Nå skal vi begynne på forskjellige linjer og i forskjellige klasser. Så jeg vil veldig gjerne gi han en "avslutnings-gave" men har ingen anelse om hva jeg skal gi han. Han har gitt meg en søt bamse som han kjøpte da han var i NY nå nylig. Noen venninner sier at det er bare en bamse, kan han ikke bedre liksom? Men for meg er det en perfekt gave! Jeg ble så utrolig glad da jeg fikk den. Det er tanken som teller ;) Men uansett, jeg vet ikke hva jeg skal gi til han. Noen tips?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer