Hopp til hovedinnholdet

Er vi forelsket i hverandre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og en medelev har vært gode venner i flere måneder nå, og jeg lurer på om vi er forelsket i hverandre. Jeg har lagt merke til flere tegn som viser at hun kan være forelsket i meg. For eksempel, vi holder ofte hender når vi er sammen. Hun sa hun liker dette, som er et godt tegn. Hun liker også å gi meg sjokolade mens vi spiser lunsj sammen på skolen. Vi spiser lunch med ingen andre rundt oss. Jeg har besøkt henne et par ganger, og hun og familien hennes likte dette. Et annet eksempel er nervøsitet. Hun har sagt flere ganger at hun blir nervøs rundt meg, men sier at det ikke er en negativ ting. I tillegg snakker vi med hverandre utenfor skolen gjennom tekstmeldinger og video-chatting. Hun har også skrevet på ett av hennes morsmål til meg, og hun har sagt flere ganger at hun bare skriver på dette språket hvis hun virkelig vil det. Det tyder på at hun åpner seg mer rundt meg. Hun blir også glad hvis jeg skriver tilbake på morsmålene hennes.

SVAR

Besvart 13.04.2020 22:45:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle