Hopp til hovedinnholdet

Er jeg kåt når jeg føler det sånn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente som er betatt av en annen jente i klassen min. Jeg tenker på henne hele tiden. På kveldene når jeg tenker ekstra mye på henne tror jeg at jeg blir kåt. Jeg føler liksom at det kiler i tissen og jeg blir våt i trusa. Er jeg kåt når jeg føler det sånn? Jeg har ett problem også: keg tror ikke jeg finner klitoris. Jeg har prøvd å «lete» meg fram men fingrene og speil men jeg finner den ikke. Det er et lite hull der hvor jeg tror klitorisen skal være. Når jeg prøver å ta der skjenner jeg ingen ting :( kjenner heller ingen ting når jeg tar på/i kjeden. Tror det er kåt jeg er fordi jeg føler at jeg har lyst til å fingre, kose, ta på og kline med kroppen hennes og at hun skal fingre, kose, ta på og kline med kroppen min. Er det noe du kan hjelpe meg med? Ps: jenta er hetro :/

SVAR

Besvart 15.04.2020 07:50:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person. De fleste har et eller annet som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen blir sjelden kåte, mens andre er det nesten hele tiden.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle