Hopp til hovedinnholdet

Jeg sa jeg ville vi skulle bare være venner, nå angrer jeg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg liker to av gutte bestevennene mine. Han ene har jeg likt i fler måneder ( vi kaller han for Emil ) , han andre i 3 uker ca ( vi kaller han per ).Emil liker meg, han andre likte meg rett før han fikk kj. De har slått opp ( han likte oss samtidig ). Jeg tror per fortsatt liker meg. Emil er en av mine bestebeste venner, vi er utrolig close. Noen ganger vet jeg ikke hvem jeg liker det kommer Ann på humør osv. Jeg kan se får meg, meg med per, men ikke med Emil fordi vi er så gode venner. Jeg sa til Emil at jeg bare vil være venner, jeg angrer. Burde jeg fortelle per at jeg liker han? Og burde jeg si til Emil at jeg angrer på de venne greiene?

SVAR

Besvart 23.04.2020 12:28:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle