Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er lettkledd rundt folk og familie

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hater når kjæresten min går veldig lettkledd rundt andre folk og familie. Hun kan finne på å gå rundt i bare undertøy og uten bokser osv. Jeg har prøvd og akseptere det men jeg får den vonde følelsen. Jeg får en helt forferdelig følelse i hele brystet og magen som om jeg bli spist innvendig. Noen ganger kan det føles ut som om hun kler seg som en hore og jeg liker det ikke. Jeg liker ikke att hun "twerkwe in public" men hun hører ikke på noe av det jeg sier og gjør deg allikevel. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 27.04.2020 15:26:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle