Hopp til hovedinnholdet

Sender bilder av rumpa til en gutt jeg ikke kjenner. Bør jeg møte han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har funnet en gutt fra snapchat som er 16 år...jeg og han chatter veldig mye, selvom vi ikke kjenner hverandre på ekte. Vi har aldri møttes, fordi han bor langt unna meg. Han har blitt betatt av meg, og innrømmer at han begynner å få følelser. Jeg har ikke akkurat følelser for han, fordi jeg må bli ordentlig kjent med personen før jeg får følelser, men han er jo så snill og god og kjekk osv...da han kommer til det stede jeg bor, så har vi avtalt å møtes. Er det lurt eller ikke? Jeg vet 110% sikkert at det ikke er en voksen mann ol...er det lurt at vi fortsetter å snakke sammen? For hvis vi fortsetter å snakke som nå, blir det nok sterke følelser fra begge. Han er en veldig god og snill gutt, men samtidig er han ute etter kropp som rumpe, tits osv...jeg har sendt rumpebilde...jeg vet ikke hva det lureste er å gjøre nå? Vil ikke blokke han, eller såre han! Og vil i hvert fall ikke snakke med en voksen! Er ikke beskymra ellernoe, men hva er liksom lurt å gjøre i sånn situasjon?

SVAR

Besvart 30.04.2020 09:57:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle