Hopp til hovedinnholdet

Kan en 16 åring og en 20 åring ha sex med hverandre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, så jeg fikk nettopp et svar av dere der med denne gutten jeg var venner med fordeler med. Og vel vi har snakket om det at det er feil og at det vi gjør er galt men begge liker det, er det fortsatt alvorlig da? Vi har tenkt over det vi gjør. Og vel vi liker det godt og vi vil fortsette med det. Vi kan ikke treffes så ofte fordi han bor 1-2 timer unna meg. Han går siste året om igjen og jeg går 9 klasse om igjen. Og vel han respekterer meg og han har aldri gjort meg noe dumt. Han får meg alltid i godt humør og vel jeg føler meg fri når jeg er med han. Jeg er ikke redd for å vise meg selv frem. Og når jeg sier nei eller stopp så sier han alltid unnskyld og at han ikke skal gjøre det igjen og vel han har ikke gjort det igjen da etter det. Han tvinger meg aldri til noe. Han drikker ikke, han kjører ikke bil og bor hjemme. Vel vi respekterer hverandre. Og kan en 16 åring og en 20 åring ha sex eller er det alvorlig å?

SVAR

Besvart 30.04.2020 10:44:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle