Hopp til hovedinnholdet

Jeg sendte nudes, nå vil han såvidt prate med meg, hva skjer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har holder på med en gutt som er 2 år eldre enn meg. han har spurt om nudes og vidoer av meg. jeg stoler på han og har ikke vist fjeset mitt i noen av bildene/vidione, men nå vil han såvitt prate med meg. Og han spør ikke om nudes lenger. Jeg vet ikke hvorfor, og er ganske forvirra. Liker han meg ikke lenger? Har han i det hele tatt likt meg? Har jeg gjort eller sakt noe galt? Jeg vet ikke hvorfor han oppfører seg sånn mot meg! jeg er sikkelig forvirra og ganske lei meg. vet dere kanskje hvorfor han oppfører seg sånn? MVH jente 13 år.

SVAR

Besvart 27.04.2020 21:01:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
account_circle