Hopp til hovedinnholdet

Hvordan hooker man egentlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er forelsket i en 16 år gammel gutt. Han viser tydelig interesse tilbake, på mange forskjellige måter. Til helgen skal vi møtes og hvordan kysset man egentlig? Han har gjort det mange ganger før, i tillegg til alt det andre. Og hvis det skulle skje at vi gjorde noe mer, hvordan suger man noen? Jeg har aldri kysset noen før engang, jeg har veldig lyst til å gjøre dette med han. Hvordan går man frem, er det han som styrer/tar av klær osv.? Det ville vært enklere hvis han styrte hva vi gjør og hvordan. Jeg er veldig dårlig på dette, men det er ikke noe av dette jeg ikke vil, jeg har veldig lyst og er klar. Gjør det vondt å ha sex, burde jeg barbere meg nedentil? Jeg har ikke lyst til å virke som den nybegynneren hvis det skulle ha skjedd noe mellom oss den helgen. Han har sagt han vil hooke med meg, hvordan søren gjør man det?? For jeg har sykt lyst, og er drit forelsket. Hilsen er desperat jente :)

SVAR

Besvart 28.04.2020 12:17:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex første gang - Seksuell debut

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kyss!

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
account_circle