Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler jeg er i et forhold med et barn og moren hannes.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er i et forhold med kjæreste min som er 20 år gammel og han et veldig avhengig av moren sin å ikke så selvstendig noe som ikke funker for meg, jeg selv er en veldig selvstendig person og liker ikke å være avhengig av noen andre enn meg selv. Når jeg spør kjæresten min om hjelp ber han meg gå å spørre moren Hannes og vist jeg ikke vil spørre går han å gjøre det, moren rydder for han og lar han gjøre det han vil så han har et problem med å komme tidsnok til ting pga PC spilling for han har aldri fått kjeft eller beskjed når det går over strek feks vist moren lager middag kommer han ikke å spiser før det er kaldt og vi andre har spist ferdig pga han må ta et siste game. Jeg føler mer at jeg er i et forhold med et barn og moren Hannes. Så jeg vet ikke helt va jeg skal gjøre. For jeg det er jo han jeg er sammen med og vil være sammen med så vil jo fikse det. Pluss jeg har prøvd å delt mine følelser angående dette, men han ser det ikke selv så jeg er tom for ting å si og gjøre

SVAR

Besvart 29.04.2020 08:20:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Bli bedre kjent med kjæresten din

Noen kjenner hverandre godt, andre vet ikke så mye om kjæresten sin. Kanskje kan det å bli litt mer kjent gjøre at forholdet blomstrer?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle