Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg komme over henne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er helt hetero. Men for snart ett år siden ble jeg kjent med en jente som ble en av mine bestevenner. Vi snakker mye og jeg føler jeg liker henne ekstra godt, klarer liksom ikke å slutte å tenke på hun og vil være med hun hele tiden. Vil ikke at hun skal gjøre ting med andre personer heller. Av og til så kan hun ikke svare på snappene mine på noen timer og da er eg bare helt tom og klarer ikke å gjøre noe, og hver gang jeg ser navnet hennes bare bobler jeg av glede. Hun vet ingenting men jeg vil ikke at hun skal vite noe heller. Jeg har vært forelsket i gutter samtidig men klarer bare ikke å slutte å tenke på hun. Hvordan kan jeg komme meg over hun og klare å bare se på henne som en venn og slutte å tenke så mye på henne?

SVAR

Besvart 01.05.2020 02:59:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle