Hopp til hovedinnholdet

Hva hvis jeg ikke kjenner noe når vi har sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det er noe jeg har tenkt på en stund men jeg har aldri snakket med noen om det. Jeg har i ca 2 år vært redd for at jeg kanskje er aseksuell, jeg har aldri vært i et forhold før og det mest seksuelle jeg har gjort er å kysse en gutt. Jeg ser på porno og ornanerer men er ikke særlig opptatt av sex med andre(tror jeg). Jeg har vært forelsket men det er ganske sjeldent, poenget mitt er at jeg er redd for å innlede et forhold for hva hvis jeg ikke kjenner noe når vi har sex? Hva hvis jeg ikke liker det? Nesten alle venninnene mine har hatt sex osv. Jeg liker en gutt på skolen min men er usikker på om jeg liker han på den måten(seksuelt), men jeg har dagdrømt om at vi liksom kysser og er nær hverandre. Jeg er så usikker på hva jeg skal gjøre for å finne det ut, jeg vil liksom ikke at folk skal tro at jeg er kresen eller noe. Håper dere kan svare meg så fort som mulig. Vennlig hilsen en megaforvirret jente.

SVAR

Besvart 30.04.2020 08:17:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
attach_file

Aseksuell eller aromantisk?

Det er mye fokus på sex i samfunnet vårt. Film, reklame og blader kan ofte gi oss inntrykk av at sex er en selvsagt del av alles liv. Sånn er det nødvendigvis ikke.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle