Hopp til hovedinnholdet

Jente 14 år! Jeg lurer på om jeg er heterofil eller homofil?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 14 år, og jeg lurte på noe angående legning osv. Så jeg har egentlig alltid ment på at jeg er heterofil. (noe jeg for så vidt ikke tviler på nå heller..) men jeg har også alltid vært imot homofili. I det siste har jeg hatt tanker slik som "vil jeg egt bli sammen med en jente?" "jeg er heterofil ikke sant" "Hvordan er det å faktisk like noen?" fordi jeg var i et forhold som varte i 2 mnd og tok slutt i desember. Jeg hadde ikke slike sommerfugler sånn som folk snakke rom. men jeg tenkte på han veldig ofte osv. er det ekte forelskelse og hvorfor blir jeg så sjeldent forelsket? jeg vil jo være hetero egt osv så hvorfor har jeg sånne tanker da? er det normalt? betyr det at jeg er lesbisk? Liksom jeg er vel hetero selv om jeg tenker slik....??????? Vær så snill å gi meg svar på spørsmålene mine

SVAR

Besvart 02.05.2020 14:35:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Jeg har aldri vært forelsket

Noen ganger kan det virke som om alle rundt deg er forelsket, men hva skal du gjøre når du ikke opplever å bli forelsket selv? Er det unormalt? Og hva skal til for å bli forelsket? 

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle