Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg eller vil han bare ha sex, og hva vil egentlig jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er forvirret når det gjelder en venn av meg. Jeg likte han en stund og han sier at han har likt meg. Nå liker han en annen, og jeg er usikker på om jeg liker han. Det jeg synes er rart er at han har spurt veldig mange ganger om å pule. Selv etter at han fortalte meg at han likte noen andre. Hva vil han egentlig? Vil han bare ha kroppen min og sex? For han bryr seg jo også om meg og vil ofte henge sammen eller besøke meg, så jeg føler at det ikke bare er kroppen min. Men jeg er så forvirret og vet ikke hva jeg skal tro om han. Vi har hooka og jeg vil det igjen. Nå har jeg til og med begynt å tenke på å ligge med han. Men da vil jeg først vite hva han egentlig vil med meg og jeg ønsker å vite om jeg kan stole på han. Jeg vil egentlig være i et forhold før jeg ligger med noen som helst, men jeg vet ikke helt... Etter at vi hooka sa han også at jeg ikke skulle si det til noen, for han ville ikke ha noen rykter om seg. Hva mener han med det? PS, han er i klassa over meg.

SVAR

Besvart 28.04.2020 11:14:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp om du er i tvil.

 

Les mer
account_circle