Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet jeg om han liker meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om det er en gutt som liker meg. Vi er veldig gode venner men av og til lurer jeg på om han liker meg. Det som er, er at vi er i en gruppe med meg og vennene mine, og hun ene jenta i gruppa er vennen hans og derfor har jeg blitt litt mer kjent med ham. Jeg sitter også ved siden med ham i klassen og vi pleier ofte å le sammen. Han gir ofte tegn på at han liker meg. Men jeg vet fortsatt ikke helt siden han pleier ofte å være med de andre jentene også. Han er lik med alle. Men jeg føler at jeg og han lager mye jokes sammen som bare han og jeg forstår. Jeg spurte også en gang om han likte noen i gruppen og jeg trodde han likte alle utenom meg men så sa han "har du ikke noen gang tenkt på at du alltid spør om jeg liker noen i gruppen? det kan jo være at jeg liker deg". Da tenkte jeg at han likte meg. Men jeg vet ikke siden han kaller meg bro og jeg kaller han bro tilbake. Vet det kan være litt vanskelig å svare på men jeg håper du svarer. Mvh jente 13 år:)

SVAR

Besvart 28.04.2020 19:33:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle