Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg bli sammen med en gutt jeg liker eller nyte singellivet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som tidligere har crushet på flere gutter samtidig, men aldri holdt på med fler samtidig. Jeg har aldri vært sammen med noen, bare holdt litt på med forskjellige. Nå møter jeg en gutt som jeg liker veldig godt, jeg tror vi kan bli noe. Problemet er bare at jeg ikke vil knytte meg til noen. I tenårene vil jeg være singel og «fri», vet det høres teit ut. Og til høsten skal jeg flytte på hybel, og ønsker egentlig å være singel. Er det teit av meg å stoppe det selvom jeg liker han veldig godt og vi møtes ofte, eller vente til nærmere høsten? Eller se om det kan funke, men også da «gå glipp av» andre gutter?

SVAR

Besvart 28.04.2020 19:14:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle