Hopp til hovedinnholdet

Hadde vi sex og bør jeg si at jeg liker henne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 13år. Og bestevenninna mi og jeg har mange overnattinger sammen. Mange ganger før vi sovner prater vi og ofte koser vi hverandre på armen og sånt. Den enne natten koste vi mye på hverandre, også koste jeg henne litt på magen og jeg klarte å ta litt for høyt opp så jeg tok henne på puppene og det føltes deilig. Så snudde hun seg mot meg og vi kysset. Det var superdeilig, det kribla i tissen! Også tok hun meg på tissen og hun stimulerte på klitoris. Vi klinte og sånt en liten stund også tok hun av meg trusa. Og kysset meg der. Det var så deilig!! Vi klinte og jeg fikk også en ny opplevelse. Ganske sikker på att jeg er bi. Neste dag pratet vi ikke noe mer om det. Har lyst til å gjøre det flere ganger. Tror jeg er forelska i ho men ho er jo bestevenninna mi. Hadde vi sex? Har lyst til å se henne naken. Bør jeg si at jeg liker ho? Hilsen jente 13

SVAR

Besvart 03.05.2020 15:08:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Sex første gang - Seksuell debut

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle