Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg fortelle den jeg liker at jeg liker han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det og ha et crush kan man lett komme over, men i det siste har jeg drivd å tenkt på det. Jeg føler at hjertet mitt er tomt hele tiden, men når jeg tenker på den jeg liker fylles det opp. Jeg angrer på at jeg ikke gjorde noe mer en å gi han gode klemmer og sitte på fange hans. Jeg kunne kanskje greid å gitt han et lite skyss på skinnet. Nå har jeg bare litt lyst å fortelle han va jeg føler, men jeg har han ikke på snapp lenger. Burde jeg på en måte. Lage en fake bruker og legge han til og si hvem jeg er også si hva jeg føler. Jeg føler uansett om han kanskje driver med noe at det er godt å bare få det ut. Og en ting til når det var skoleball ville jeg danse med den jeg liker, men jeg turte ikke og spørre(tok et bilde med han og meg da) etter at balle ble slutt ble jeg litt trist. Han kom til meg og så uskyld Frode han ikke danset med meg. Det var så søtt og snilt av han . Jeg ville nesten gråte da. Det er litt vanskelig og hvite hvem man liker men nå er jeg sikker på hvem jeg liker!!

SVAR

Besvart 30.04.2020 08:19:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
attach_file

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
account_circle