Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke om jeg er bifil, vil egentlig ikke være det

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

 Hei, i det siste har jeg tenkt mye på ting og jeg tror kanskje jeg er bifil eller lesbisk, men jeg har lyst til å bare like gutter. Jeg vet at jeg ikke kan kontrollere hva jeg føler og at jeg må akseptere det, men jeg vil ikke. Jeg har absolutt ingenting i mot homofile folk, men jeg vil ikke være det selv. Jeg har crush på gutter og har aldri hatt det på en jente før, men da jeg så noen filmer og jeg så en jente føltes det liksom litt rart ut, jeg følte jeg likte henne, så tenkte jeg at jeg bare hadde lyst til å være som henne og ha kjæreste som hun har. Men jeg ble veldig usikker. Når jeg er med venner snakker vi ofte om gutter osv og de merker mer detaljer om dem som jeg ikke merker. Jeg har en fake venn som tror at jeg er lesbisk men jeg hører ikke på de jeg er jo meg selv. Jeg er ikke den mest jentete jenta jeg vet om. Eller så kan dette bare være at jeg overtenker. Jeg tror aldri jeg har vært forelska så jeg vet ikke koss d føles. Tror ingen gutter liker meg :( Hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 04.05.2020 10:33:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle