Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bifil, men vet ikke hvordan jeg skal komme ut.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg fant nettopp ut at jeg var bifil, takket være dere. Jeg føler meg veldig lettet, som om masse kilo datt av ryggen min. Problemet er at jeg har så inderlig lyst å si det til noen. Men jeg vet at de nærmeste vennene mine ikke kommer til å akseptere det, og alt blir å være rart. Jeg har lyst å si d til bestevennen min som er pan, men jeg liker henne og jeg tror hun liker meg og så jeg vil vente med å si det til henne. Og de andre vennene mine stoler jeg ikke nokk på. Jeg føler meg litt lost. Jeg vil bare ha noen å snakke og stole på.

SVAR

Besvart 03.05.2020 18:22:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
account_circle